Kromme’s Klappers

Zeebaars in zoutkorst
Vers gepelde Oostendse garnalen met polderaardappelpuree

Voorgerechten

Langoustines, gegrild, zachte look, honingkerstomaat,
basilicum, sinaaskonfijt (2 pers.) € 33
Pladijs, granny-smith, avocado, dille, versgepelde garnaal € 22
Vitello tacchino (Kalkoenborst) € 24

Om te delen

Tapasbord, fijne vleeswaren Iberico “ Beher “, tomatensalade € 24/per bord

Hoofdgerechten

Kalfzwezeriken, krokant gebakken, champignon, deegwaren € 34
Ossenhaas, rode kool, zoetzure suas, minestrone, knolselder € 34
Koolvis, gesmoord, auberginekaviaar, kappers, snijbonen € 22
Deense kabeljauw, Provençaalse ratatouille, pesto € 30

Spit

Hoevekip, verse friet, witloof, dragon (2 pers.) € 23

Nostalgie

Boerenworst, spek, wortelstoemp € 20
Mals stuk rundsvlees, zachte pepersaus, verse friet € 24